Dröm + Ödehus = Sant

Tinder för ödehus i Oskarshamns kommun

Vår matchningsprocess börjar med tips om ödehus samt listor över alla kommunens fastigheter som inte har någon person skriven på fastigheten. Det rör sig om runt 2 000 fastigheter så listorna även innefattar kommunens alla fritidshus. Därför är det viktigt att vi får tips från allmänheten om var det finns tomma hus, affärslokaler och industrilokaler. Skicka gärna in ett tips om ödehus för att initiera matchningsprocessen nedan:

Samarbete med Landsbygdsdröm AB

Våren 2020 inledde vi ett samarbete med Landsbygdsdröm AB där vi kan få hjälp med matchning mot deras databas med över 3 500 ödehusintressenter. Landsbygdsdröm AB kan hjälpa dig som fastighetsägare med

  • statusbesiktning
  • underhållsplan
  • värdering utförd av fackmän
  • avstyckning

Efterfrågan på ödehus är stor, och de kan tillgodose just dina behov. De allra flesta av våra förmedlingar sker diskret och med stor hänsyn och respekt för dig som säljare.

Ett fåtal objekt visas upp i webbserien Landsbygdsdröm, för att visa det arbetet vi gör och för att förmedla drömmar och en bild av Sveriges landsbygder. Vid försäljning är det alltid du som fastighetsägare som får möjligheten att träffa intressenterna och höra vad de vill göra då många känner en trygghet när de får veta vem som flyttar in.

Läs gärna mer på www.landsbygdsdrom.se!

Robert Danielsson och Jennifer Erlandsson på Landsbygdsdröm AB