Sökes: Större hus i gammal stil

Krösa-Stina har en dröm om att bo i lantligt läge, skapa ett levande museum och driva olika verksamheter som exempelvis sommarcafé. Nu behöver hon behöver hjälp med att hitta sitt drömboende i Oskarshamns kommun:

Jag söker äldre, lite större hus 150 kvadratmeter och uppåt. El, vatten och avlopp är ett krav. Om inte godkänt avlopp finns kan jag eventuellt ombesörja det själv – om priset på huset är rätt! Helst i gammal stil och gärna uthus/ladugård men inte krav. Ej större renoveringsobjekt, men alla förslag beaktas!

Huset ska ha lantligt läge då jag är utpräglad naturmänniska och jägare. Planerar att öppna mitt hem för allmänheten i olika verksamheter; till exempel sommarcafé, temakvällar, kurser etc.

Med alla de gamla möbler och bruksföremål jag har i min ägo, i kombination med stark känsla för heminredning ämnar jag skapa ett levande museum. Där kommer besökare erbjudas en unik, gammaldags miljö och en känsla av att ta klivet in i en svunnen tid.

Välkommen när jag hittat hem!
Hälsningar Krösa-Stina

Äger du en fastighet som matchar Krösa-Stinas önskemål?

Vänligen kontakta henne på telefon 070-600 56 43 eller mejla till crhoorn@gmail.com

Krösa-Stina erbjuder en hittelön på 10.000 kronor till den som tipsar om det rätta huset jag söker!

Oskarshamns-Nytt: 10 000 kronor i hittelön till den som hjälper Krösa-Stina

Stort intresse för att bo på landet

Har du inte ett ödehus som matchar Krösa-Stinas önskemål så finns det flera som är intresserade av ditt hus.

Anmäl din fastighet för matchning!

Foto: Roger Schederin